Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trampa Reala i PSG-a

Mourinho lukavo licitira: 'Šeici' spremaju 'nemoralnu ponudu'!

Carlo Ancelotti na izlaznim je vratima Parka prinčeva, a najizgledniji nasljednici su Jose Mourinho, Arsene Wenger ili Roberto Mancini...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ancelotti bi se danas trebao sastati s predsjednikom PSG-a Nasserom Al-Khelaifijem i sportskom direktorom Leonardom. Na sastanku će se razgovarati o Ancelottijevoj budućnosti, odnosno o mogućem prelasku u Real Madrid. Španjolski mediji pišu kako je Ancelotti već jednom nogom na Santiago Bernabeuu, no transfer još uvijek nije sto posto siguran. Talijan ima ugovor s PSG-om još godinu dana pa bi „šeici“ mogli aktivirati odštetnu klauzulu.

>> Mourinho ne može bez Modrića ni u finalu: Netko je morao biti žrtva...

Predsjednik Reala Florentino Perez, međutim, nema namjeru plaćati odštetu za trenera nakon što je izbrojio tri milijuna Villarrealu za Manuela Pellegrinija i 12 milijuna Interu za Josea Mourinha.

Mourinho odbio 15 milijuna eura

Dakle, Ancelotti treba ishoditi „slobodne papire“. Hoće li ih dobiti, već je drugo pitanje? Spekulira se kako će Parižani inzistirati na trampi - Ancelotti u Real, Jose Mourinho u PSG. Prema nekim informacijama koje dolaze iz Španjolske, Leonardo je kontaktirao Mourinha i ponudio mu 15 milijuna eura neto godišnju plaću.

Wenger i Mancini kandidati za trenera PSG-a

Mourinho je navodno odbio ponudu, što ide u prilog tvrdnjama koje se vrte posljednjih tjedana da je Portugalac blizu povratka u Chelsea. No, ta priča nije zaključena i mogući su obrati. Parižani su navodno spremni podebljati ponudu koju Mourinho neće moći odbiti. Vjerojatno je i to razlog zbog čega Mourinho ne izlazi u javnost s konačnom odlukom gdje će nastaviti karijeru.

Kao nasljednici Ancelottija uz Mourinha najbolje kotiraju menadžer Arsenala Arsene Wenger i nedavno smijenjeni menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider