Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Finale Kupa kralja

Mourinho ne može bez Modrića ni u finalu: Netko je morao biti žrtva...

Hrvatski reprezentativac Luka Modrić bit će u udarnoj postavi Real Madrida za dvoboj s gradskim suparnikom Atleticom u finalu Kupa kralja....

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Trener Real Madrida Jose Mourinho već je odredio udarni sastav za utakmicu s Atleticom Madridom u finalu Kupa kralja, a koja se igra u petak, pišu španjolski mediji.

Luka Modrić zauzet će svoje mjesto u početnoj postavi, i to na mjestu središnjeg veznog igrača. Leđa će mu čuvati Xabi Alonso i Khedira, dok će Mesut Özil djelovati više s krilne pozicije.

Sličnu je formaciju Mourinho uigravao u prvenstvenoj utakmici protiv Malage, koju je Real Madrid dobio sa 6-2. Modrić je tada sudjelovao s pogotkom i asistencijom, te je za svoju predstavu pobrao hvalospjeve španjolskih medija. Tada su iza njega u vezi igrali Xabi Alonso i Essien, koji će, prema Marcinom sastavu, u petak zaigrati na poziciji desnog beka, dok će u vezu Khedira.

''Žrtva'' je Angel di Maria, koji će svoju priliku čekati s klupe.

Umjesto ozlijeđenog Raphaela Varanea, koji je izvan stroja zbog ozljede koljena, zaigrat će Raul Albiol, što znači da Pepe i dalje nije u trenerovim planovima.

Prema Marci, Jose Mourinho će u ogled s Atleticom krenuti sa sljedećim sastavom: Diego Lopez; Essien, Albiol, Ramos, Coentrao; Xabi Alonso, Khedira; Özil, Modrić, Ronaldo; Benzema. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider