Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Bili smo očajni'

Mourinho bjesnio nakon blamaže i sarkastično poručio: Ja sam kriv!

Real Madrid je u subotu navečer pretrpio peti ovosezonski poraz u Primeri.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Jose Mourinho se pojavio na konferenciji za novinare nakon susreta te sarkastično zaključio: "Ja sam kriv."

>> Senzacija u Granadi: Real izgubio autogolom Cristiana Ronalda!

"Kada igramo dobro i pobijedimo onda je to zasluga cijele momčadi i stručnog stožera. Međutim, kada izgubimo, onda je trener kriv. Nismo igrali dobro, nismo bili svoji večeras, dakle ja sam kriv", započeo je Mourinho:

"Imali smo priliku, ali nismo uspjeli uzeti ni bod. No, čak i da jesmo, naša bi me igra iz prvog poluvremena i dalje jako mučila. Bili smo očajni! Ne bih imao razloga za zadovoljstvo pa čak i da smo uzeli jedan bod."

Nije htio nikog imenovati, ali bilo je jasno da je razočaran izvedbom nekih svojih pulena.

"Neki su naši igrači, koji su započeli susret od prve minute, bili umorni nakon naporne utakmice protiv Barcelone u Kupu kralja (1:1) tijekom tjedna. No nije mi jasno zašto su drugi bili umorni koji su taj susret promatrali s klupe za pričuve ili s tribina", zaključio je Mourinho.

S obzirom na solidno Modrićevo izdanju i veliku količinu trke koju je prezentirao, teško je vjerovati da se ovo odnosilo na našeg reprezentativca. Karizmatični Portugalac, vrlo izvjesno, mislio je na Fabija Coentraa, Angela di Mariju i Sergija Ramosa, koji protiv Barcelone nisu niti kandidirali za momčad...

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider