Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Opet našao krivce

Mourinha peče poraz od Pepa: Ludovao, obrušio se na suca i UEFA-u

Jose Mourinho opet je imao show, ovaj put u Superkupu.

Jose Mourinho očitao je 'lekciju' treneru Aston Ville Lambertu na nedavnoj utakmici engleskog prvenstva. Tada mu je rekao, pa ponovio javnosti, kako se ovaj žali na suce, ali je još mlad trener pa će naučiti. Da je to rekao bilo tko drugi, ali Jose Mourinho...

>> Pogledajte ovo ludo slavlje Guardiole i Riberyja

>> Bayernu Superkup protiv Chelseaja nakon gola u 120. minuti!

Portugalac teško priznaje poraze, a najčešće su za to krivi suci. I sinoć se obrušio na Jonasa Erikssona zbog isključenja Ramiresa. Brazilac je napravio nepromišljen start, Gotze je zbilja mogao teže stradati. Dobio je drugi žuti iako je to trebalo biti izravno isključenje.

Pokušao je neke stvari Mourinho objasniti Eriksenu nakon stanke između regularnog dijela i produžetaka. Ovaj ga nije htio slušati.

''Ma to se ne radi. Pravila su pravila, ali postoji i zdravi razum. Ako volite nogomet, neće pokazati crveni karton u toj situaciji'', ispalio je Mourinho i ostao živ..

Tu nije stao. Opet je spomenuo - UEFA-u. Vjerovali ili ne...

'''Takva je moja povijest s UEFA-om'', dobacio sarkastično novinarima:

''Navikao sam igrati s 10 igrača. S Interom u polufinalu Lige prvaka, pa s Realom protiv Barcelone, a evo sada i sa Chelseajem. Nemam sreće'', rekao je Mourinho u svom stilu.

Mourinho ludovao uz crtu

Zanimljivo, Chelsea je s igračem manje zabio i herojski držao 2:1 do 120. minute. A onda je čudesni Petr Čech ipak kapitulirao. Imao je Mourinho Superkup već u rukama, ali je onda uslijedio novi poraz od Pepa Guardiole. Naravno, nije suparniku priznao da je bolji...

''Razočaran sam jer je izgubila bolja momčad. No to se događa u nogometu. Igrali smo s desetoricom igrača veliki dio utakmice, igrali smo protiv europskog prvaka i bili smo bolji. Možemo biti ponosni na sebe i vjerovati u budućnost. No, još ću jednom reći da je bolja momčad izgubila i ostat ću pri tome.''

Jose je bio aktivniji nego inače na klupi. Derao se, gestikulirao, ironično pljeskao sucu, dizao navijače Chelseaja koji su bili za razliku od Bayernovih navijača većinom sjedili i šutjeli. Vidjelo se da su i Guardiola i Mourinho žarko željeli ovu pobjedu.

Tko je bio bolja momčad u Superkupu?

Ukupno glasova:

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider