Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spektakl na Old Traffordu

Modrić: Jedva čekam utakmicu, ovo je prilika da vam se svima dokažem!

Real Madrid večeras igra utakmicu sezone, puno važniju od oba El Clasica u kojima je pobjeđivao Barcelonu.

Ukoliko Real večeras ne prođe Manchester United, uzalud im pobjede u El Clasicu ma koliko god to neprirodno zvučalo. Prvenstvo je izgubljeno davno, Kup kralja nije neka utjeha, a Liga prvaka bi Mourinha odvela u besmrtnost.

>> Alex Ferguson se jedne stvari boji: 'Samo se sjetite Camp Noua'

>> Evo zašto Real 'mora' proći ManU: Sve je na kocki pa i Ronaldo!

Portugalac će na teren izvesti provjerene snage, barem tako nagađaju španjolski mediji. Blok u vezi činit će Khedira i Alonso, Ozil će pokušati hraniti Ronalda, Di Mariju i Higuaina u špici.

Dakle, nema našeg Luke Modrića koji je asistirao Ramosu za pobjedu nad Barcelonom. No, Luka se ipak nada nastupu na Old Traffordu gdje je mogao završiti da je Alex Ferguson imao novca za utrku s najbogatijim klubovima.

''Jedva čekam utakmicu protiv Mancheater Uniteda. To je prilika da se dokažem svima vama! Hala Madrid!'', poručio je Luka svom Twitter profilu.

Vidjet ćemo hoće li Modrić dobiti priliku. Ukoliko Real bude imao povoljan rezultat, Mourinho bi mogao u igru ubaciti 'specijalca' Pepea koji je u Barceloni zamijenio Ozila, no ako Madriđani budu ganjali rezultat, vjerujemo kako će biti prilike i za hrvatskog reprezenattivca.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider