Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
U tome najbolji na svijetu

Alex Ferguson se jedne stvari boji: 'Samo se sjetite Camp Noua'

Večeras nas očekuje nova velika utakmica u izvedbi nogometaša Manchester Uniteda i madridskog Reala. Na Old Traffordu će se igrati uzvratna utakmica osmine finala Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prvi ogled u Madridu je završio bez pobjednika (1-1), pa je tako prije uzvrata i jednima i drugima ostalo dovoljno nade u prolaz. U epicentru zbivanja će opet biti Cristiano Ronaldo, ne samo zbog svojih ogromnih nogometnih vještina, već i jer će igrati protiv svoje nekadašnje momčadi.

>> Evo zašto Real 'mora' proći ManU: Sve je na kocki pa i Ronaldo!

Uz to, podsjetimo, Portugalac će u utorak zaigrati prvi puta na Old Traffordu nakon ljeta 2009. godine, tijekom kojeg je prešao iz Uniteda u Real Madrid.

''Kada igrate protiv Ronalda onda možete očekivati samo probleme te večeri'', rekao je trener Uniteda Alex Ferguson na konferenciji za novinare uoči utakmice:

''Naravno da ćemo prvenstveno morati paziti na Ronalda i najviše uoči utakmice razmišljam o tome kako ga zaustaviti. Ali, budemo li mnogo razmišljali o njemu, mogli bi nas drugi pokapati. U svakom slučaju, bit će ovo teška utakmica za nas, ali i za njih. Mogla bi odlučiti naša obrana, odnosno, hoćemo li na pravi način igrati protiv sjajnog napada'', rekao je Ferguson, te dodao:

''Real ima najjaču kontru na svijetu. Samo se prisjetite kako su igrali na Camp Nou prije nekoliko dana. Tu trebamo biti pravi. Zapravo, svaki komadić obrambene taktike moramo odraditi savršeno.''(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider