Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka otkriva

Modrić u Madridu: O rukometašima, Realu, Ronaldu, Mourinhu i Srbiji!

Luka Modrić otkrio je kako mu je zapravo u Madridu, ali i da svaki dan misli na utakmicu sa Srbijom koaj je sve bliže.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Hrvatski rukometaši došli su i do četvrte pobjede u isto toliko nastupa na Svjetskom prvenstvu u Španjolskoj, a našu reprezentaciju s tribina je bodrio i Luka Modrić.

>> Pogledajte Balića i Modrića u Madridu: Iznad svih - Hrvatska!

Hrvatski nogometni reprezentativac veliki je navijač Kauboja, a slobodno vrijeme u Madridu odmah je iskoristio kako bi došao pogledati utakmicu 4. kola protiv Egipta. Hrvatska je slavila s 24-20 i ostala u borbi za prvo mjesto i lakšeg suparnika u osmini finala.

''Volim rukomet. Kad god imam priliku, dođem ih pogledati, bio sam i na Igrama u Londonu. Ovo mi je jedini dan da sam mogao izdvojiti nešto vremena. Uživam gledati rukomet i drago mi je da sam večeras bio ovdje uživo. Vjerujem da možemo do medalje, jer Hrvatska je posljednjih godina stalno u borbi za jedno odličje tako da vjerujem da će to i ovdje ostvariti'', objasnio je Luka Modrić.

Veznjak Reala potom se osvrnuo na prvih pet mjeseci u dresu madridskog kluba.

''Treniram, doma sam s obitelji, a ponekad i odvedemo klinca da se malo proveseli. Lijepo nam je u Madridu, čak i u ovo doba godine. Teško mi je uspoređivati London i Madrid jer sam u Londonu proveo četiri lijepe godine, veže me dosta uspomena i emotivan sam prema tom gradu. Ovdje je puno više izraženije to što me zaustavljaju na ulici'', rekao je Modrić te nadodao:

''O Ronaldu sam već sve rekao. Njegove igračke kvalitete su neupitne, a njegova kvaliteta kao osobe je također na visokoj razini, tako da me stvarno oduševio. Mourinho uvijek radi sve najbolje za klub i pokušava izvući maksimum od nas igrača. Nažalost, malo u prvenstvu štekamo, odnosno malo više, ali imamo još taj Kup i Ligu prvaka i tu smo u igri za velike trofeje. Sezona može još dobro ispasti, ništa još nije gotovo.''

Za kraj je Luka prokomentirao buduće reprezentativne akcije i rekao koju riječ o toliko očekivanoj utakmici sa Srbijom u Zagrebu 22. ožujka.

''Ima još vremena do te velike utakmice sa Srbima. Svaki dan se razmišlja o tome, ali imamo još prije tu pripremnu utakmicu u Londonu i vidjet ćemo u kakvoj smo formi. Nadam se da ćemo do Srbije svi biti u optimalnoj formi da pobijedimo'', zaključio je Modrić.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider