Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
Slijedi najgore

Pogledajte Balića i Modrića u Madridu: Iznad svih - Hrvatska!

Hrvatske sportske zvijezde dolaskom su dale veliku podršku našim rukometašima.

Baš kad je priča oko Balića dostizala vrhunac u hrvatskim medijima, Ivano se odlučio na pravi potez. Napokon je stigao u madridsku dvoranu Caja Magica, pozdravio se sa Zoranom Gopcem i tako pokazao kako je reprezentacija važnija i od njih dvojice i od Slavka Goluže s kojim se nije u Londonu rastao u najboljim odnosima.

>> Alilović: Hvala Baliću i Modriću, neka dođu i protiv Španjolaca

>> Hrvatska rutinski protiv Egipta, briljirao Alilović, uz Kauboje Balić i Modrić!

Pružio je Balić podršku svojim dojučerašnjim suigračima i novim, mladim momcima koji su i počeli igrati zbog njega i zlatne generacije iz Portugala i Atene. Znači to puno našim rukometašima koji su u tom sukobu bili između Ivana Balića s jedne strane te saveza na čelu s Gopcem s druge. Na kraju je iznad svih - Hrvatska, kako viknu rukoemtaši nakon minute odmora.

Sada se sve čini idealno i svi se mogu koncentrirati na ono što nas sve zajedno čeka, a to su odlučujuće utakmice. Prva će biti u subotu sa domaćinom Španjolskom za prvo mjesto u skupini, mjesto kojim bi se u četvrtfinalu izbjegli Francuzi, a u osmini finala (ponedjeljak) Srbi, Poljaci ili Slovenci.

U 'čarobnoj kutiji' bio je i Luka Modrić. Stigao je sa suprugom Vanjom i oduševio sve. Luka je naše rukometaše bodrio i u Londonu, a možda ga opet vidimo ako mu dopuste obaveze u Realu tj. ako se vrate Kauboji u Madrid.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider