Ostali sportovi
SPORTOVI
Ostali sportovi
'Možemo im parirati'

Alilović: Hvala Baliću i Modriću, neka dođu i protiv Španjolaca

Apsolutni junak hrvatske pobjede protiv Egipta (24:20) bio je Mirko Alilović.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Vratar Veszprema izludio je Egipćane i upisao 15 obrana te zasluženo ponio titulu igrača utakmice.

>> Hrvatska rutinski protiv Egipta: Briljirao Alilović, minutaža svim 'klincima'

"Bilo je teško jer smo znali da smo bolji i da samo treba upisati bodove. Skupili su nas u svoju duboku obranu, bilo je teško to probijati, ali u drugom poluvremenu smo ih riješili i otišli do pobjede", rekao je Alilović, koji je prokomentirao i izlazak iz igre Damira Bičanića:

"Istukli su ga pošteno, dva-tri puta su mu ušli u meso. Borili smo se i sa sucima, čestitam momcima, ovo su zaslužena dva boda", naglasio je Alilović, najavivši ogled sa Španjolcima koji će odlučivati o pobjedniku skupine:

"Španjolci su se mučili s Mađarima, slomili ih tek u nastavku. Idemo prvo profeštati ovu pobjedu pa onda počinje priprema za Španjolce. Oni su domaćini, pritisak je na njima, uvjerljivo su pobijedili sve", svjestan je Mirko.

Ipak...

"Igramo brz i dobar rukomet i mislim da im možemo parirati. Oni imaju Šterbika na golu koji je odličan, kad je počeo braniti, riješili su utakmicu protiv Mađara. Na koncu, zahvalio bih se Baliću i Modriću, neka dođu i protiv Španjolaca."

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider