Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Luka radio odvojeno

Mourinhu se vratio bitan igrač, Modrić definitivno otpao?

Večer uoči prve polufinalne utakmice Lige prvaka protiv Borussije Dortmund, nogometaši Real Madrida odradili su trening na Signal Iduna Parku. Naš Luka Modrić trenirao je odvojeno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Podsjetimo, Modrić je u subotnjoj prvenstvenoj utakmici protiv Betisa ozlijedio bedreni mišić desne noge. Pokazalo se da ozljeda nije teže naravi, pa je 27-godišnji veznjak otputovao u Dortmund, no trening je ipak, najvećim dijelom, proveo radeći odvojeno, trčkarajući pod nadzorom jednoga od trenera.

Kasnije se priključio suigračima, ali prema pisanju Marce, čini se da neće moći pomoći momčadi u srijedu.

Manjih je problema s ozljedom imao i vratar Diego Lopez, ali on će zaigrati od prve minute. Štoviše, trener Madriđana Jose Mourinho je sasvim neuobičajeno novinarima izdiktirao cijelu početnu postavu. Prema njegovim riječima, od starta će igrati Diego Lopez, Sergio Ramos, Varane, Pepe, Coentrao, Xabi Alonso, Khedira, Di Maria, Özil, Cristiano Ronaldo i Higuain.

"Jürgen Klopp je fantastičan trener. Nakon što sam čuo njegove izjave, ne očekujem ništa drugo nego da će Borussia zaigrati napadačkim stilom, na sve ili ništa. Igramo protiv momčadi koja ima svoj posebna način igre i neće nam biti lako. Ući ćemo u utakmicu mirno, kao protiv Galatasaraya i Manchester Uniteda, i pokušati pobijediti", najavio je Mourinho.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider