Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
A Ronaldo okreće glavu

'Mobbing' u Realu: Odbio Mourinhova agenta, izletio iz momčadi!

Djevojka Ikera Casillasa, novinarka Sara Carbonero bez ustručavanja je izjavila kako se igrači Real Madrida ne slažu sa svojim trenerom Joseom Murinhom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Klima u svlačionici Reala nije dobra. Javna je tajna da se dio igrača uopće ne slaže s trenerom. Svlačionica je podijeljena i sada treba vidjeti hoće li Mourinho na kraju sezone otići budući da je otvorio mnoge fronte u klubu'', istaknula je Carbonero.

>> Zbrka oko Modrića: Ronaldo slavi jubilej, Messi lovi Di Stefana

>> Većina navijača Reala ne želi Mourinhovog 'ljubimca' protiv Barce

Iako je prije neki dan izjavio da oni koji destabiliziraju klub moraju računati na njegov žestok odgovor, Florentino Perez se nije oglasio povodom izjave Casillasove djevojke. Predsjednik Reala mudro je prešutio njezine navode. Mnogi tvrde kako time zapravo sugerira da Carbonero govori istinu. Međutim, i nije neka tajna da je atmosfera u Realovoj svlačionici prilično napeta, neki će reći da cijeli Real sjedi na buretu barutu ili nad kraterom vulkana kojem prijeti erupcija mitskih proporcija.

Pojedini španjolski mediji Realovu svlačionicu uspoređuju s „kućom braće Marx“, u kojoj nestašluci i nevolje dolaze jedna za drugom.
Novinar El Paisa Diego Torres pričom o Marcelu pojašnjava kakva atmosfera vlada na Bernabeuu. Brazilac je u nekoliko koraka prešao put od ljubimca do ružnog pačeta.
„Sezona 2010/11. bila je sretna za Marcela. Uživao je u prijateljstvu s Pepeom, Ronaldom i Di Marijom te je imao punu podršku Josea Mourinha. Igrao je gotovo svaku utakmicu, aktivno je participirao u osvajanju Kupu kralja. Sve je bilo divno i krasno do trenutka kada je odbio suradnju s Jorgeom Mendesom, menadžerom Ronalda, Pepea, Di Marije i Mourinha. Tada je saznao da je sve bila iluzija. Iznenada više nisu bili prijatelji. U ljeto 2011. Mourinho je angažirao svojeg sunarodnjaka Coentraa kako bi popunio Marcelovo mjesto u momčadi. Portugalac je trebao igrati i večeras protiv Barcelone, ali Mourinhov plan je poremetilo isključenje Coentraa u Valenciji. Time je otvoreno pitanje lošeg menadžmenta u Realu“, kaže novinar El Paisa te potkrepljuje svoju tvrdnju:

„Prema klupskim izvorima, prije prve utakmica s Valencijom u Kupu kralja liječnici su izvijestili Mourinha da je Marcelo za vrijeme dugog oporavka od ozljede dobio šest kilograma viška. Marcelo se pridržavao propisane dijete, ali zbog svojeg usporenog metabolizma podložan je debljanju triput više od ostalih igrača u sličnoj situaciji. Marcelo i Realovi liječnici iznenadili su se kada su saznali da je Mourinho uvrstio Brazilca u udarnu momčad. Rezultat takve odluke bio je porazan za igrača: Marcela su žestoko 'poderali' navijači i mediji. Mourinho je Marcela zamijenio već na poluvremenu, a za uzvrat ga je izbacio iz momčadi i nije dobio niti minute u sljedeće dvije utakmice.“

Prema ovom bi se moglo zaključiti da su neki igrači Reala izloženi mobbingu. Cinici će reći da za novac koji zarađuje nemaju pravo na pritužbe. Nakon remija bez golova u Pamploni i možda najgore utakmice Reala u posljednje vrijeme, Mourinho je pohvalio svojeg ljubimca: „Sviđa mi se Fabijev i Albiolov pristup igri. Mislim da su odigrali odličnu partiju“, kazao je Mourinho odstupivši od svojeg principa da nikada ne imenuje igrače. Sljedećih nekoliko dana pojedini igrači Reala zbijali su šale na osnovu te izjave.
„Primjer je Fabio! Budi kao Fabio!“ dovikivali su jedan drugom na treningu.

„Dobri bek“ Fabio „pocrvenio“ je u Valenciji usprkos Mourinhovu mahanju s rukama i gestikuliranju da se okane „ćorava posla“. Sada je Mourinho suočen s dilemom koga da postavi na lijevu bočnu stranu za susret s Barcelonom. Razmišlja o Essienu i Arbeloi. Ili će možda gurnuti u vatru „debeljka“ Marcela koji je u posljednja tri mjeseca odigrao samo 45 u spomenutoj utakmici protiv Valencije?
„Ako zaigra, bit će mu teško, ali sada je potpuno spreman. Kako god, dobro je da je konačno s nama“, simptomatična je izjava Karima Benzeme.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider