Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Tko će u prvih 11?

Većina navijača Reala ne želi Mourinhovog 'ljubimca' protiv Barce

U srijedu navečer će nogometaši Real Madrida i Barcelone odigrati prvu polufinalnu utakmicu Kupa kralja. "El Clasico" se igra na Realovom stadionu, na Santiago Bernabeu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ove sezone Real grca u problemima, a jedan od posljednjih koji im se dogodio je teška ozljeda prvog vratara Ikera Casillasa (prijelom palca lijeve ruke). Zbog njegovog tromjesečnog, ili dužeg izbivanja, Real je na brzinu doveo 31-godišnjeg Diega Lopeza, dotadašnjeg vratara Seville.

>> Zbrka oko Modrića: Ronaldo slavi jubilej, Messi lovi Di Stefana

>> Najseksi žena 2012. izabrala stranu: Barca ili Real?

Taj se iskusni vratar točnije vratio u Real čije je boje branio od 2000. do 2007. godine, ali je samo dvije sezone bio u prvoj momčadi kao rezerva Casillasu. I odmah po povratku je Lopez zavrijedio povjerenje navijača Reala koji se u velikoj većini slažu da bi baš Diego Lopez trebao braniti u "el clasicu". Čak 67 posto navijača zagovara da Lopez stane između vratnica.

Debelo u smislu povjerenja navijača ispod Lopeza je Antonio Adan, čovjek kojeg je trener Jose Mourinho nedavno po prvi put gurnuo u prvu momčad i to na uštrb tada zdravoga Casillasa. Taj je njegov čin razbuktao veliki požar u svlačionici Reala, ali i mnogo šire.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider