Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Sklopljen 'brak' u Milanu

Milan sve dogovorio s novim trenerom od 2014.?

U prvom dijelu sezone, kada nogometašima Milana ništa nije polazilo od noge, talijanski su novinari spominjali kako klub potiho dogovara budući posao s Cesareom Prandellijem, sadašnjim izbornikom Italije...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Takve su glasine stale od onog trenutka kada je Milan počeo dobro igrati, pa je i aktualan trener Massimiliano Allegri opet postao čovjek kojeg se ne treba smjeniti.

Ipak, talijanski mediji naglašavaju da su čelnici Milana nastavili održavati kontakt s uspješnim talijanskim izbornikom, koji je prošle godine odveo Italiju do finala Europskog prvenstva i navodno je dogovorena suradnja od trenutka kada završi Svjetsko prvenstvo 2014. godine u Brazilu.

Tada ujedno prestaje važiti ugovor Prandellija s reprezentacijom, a okončava i ugovor između Milana i Allegrija. Iako su talijanski mediji iza ove vijesti postavljali upitnik, čini se kao da je ovaj posao gotova stvar.

Vratio bi se time Prandelli u klupski nogomet, iz kojeg je otišao 2010. godine, a kao trener je dosad radio u Atalanti, Lecceu, Veroni, Veneziji, Parmi, Romi i Fiorentini. (TS)
 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider