Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
I Faraone ide na Otok?

Milan se raspada: 'Balotelli kod Mourinha? Čuju se svaki dan, zašto ne?'

Veliki broj talijanskih novina, uključujući Gazzettu dello Sport, otkriva u svom izdanju od utorka da bi se u skorašnjoj budućnosti ponovno mogli ujediniti Jose Mourinho i kontroverzni nogometaš Mario Balotelli...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Menadžer talijanskog napadača Mino Raiola otkrio je talijanskim medijima tu vijest, nakon što je upitan o eventualnom Balotellijevom napuštanju kluba sa San Sira.

"Mourinho i Balotelli ponovno u Chelseaju? Zašto ne? Razišli su se u dobrim okolnostima, iako se nisu uvijek slagali za svog vremena u Interu. Čuju se dosta često i među njima postoji obostrano poštenje. Dopredsjednik Milana (Adriano Galliani) zasigurno ne bi lako pristao na tu opciju, ali nije nemoguće", rekao je Raiola i neizravno poslao poruku glavnim ljudima londonskog kluba da je Balotelli spreman za odlazak.

Razlog bi dakako mogao biti iznimno slab učinak talijanskog velikana u domaćem prvenstvu u kojem nakon svega devet kola zaostaje za vodećom Romom velikih 11 bodova! Ukoliko se dogodi da se Milan ne plasira u drugi krug natjecanja Lige prvaka, lako se može dogoditi da će klub morati započeti s rasprodajom svojim najskupljih igrača. Kako na cijelu situaciju gleda Mourinho zasada nije poznato...

Balotelli pak nije jedini koji bi mogao napustiti Milan. Naime, talijanski portal Sport Mediaset tvrdi da londonski nogometni klub Arsenal sprema 30 milijuna eura tešku ponudu za dovođenje 21-godišnjeg napadača Stephana El Shaarawyja.

Talijanski napadač ispao je iz svih planova aktualnog trenera Massimiliana Allegrija, zbog čega Sport Mediaset vjeruje da će teško odbiti tako dobru ponudu londonskog Arsenala. Navodno su prvi kontakti ostvareni, a posao bi trebao biti dovršen i prije otvaranja prijelaznog roka (1. siječanj 2014. godine).

El Shaarawy je ove sezone nastupio u svega četiri utakmice u svim natjecanjima, te je bio strijelac samo jednog pogotka i to još u kvalifikacijama za Ligu prvaka (kolovoz). (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider