Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Dva dana do spektakla

Messi upozorio s 4 komada: 'Svi već pričaju o Realu, samo se o tome priča'

Nezadrživ je bio Lionel Messi i ove nedjelje u utakmici 21. kola španjolske Primere. Pobijedila je Barcelona sa čak 5-1 Osasunu, a Messi je zabio četiri pogotka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ukupno je ove sezone zabio već 33 prvenstvena pogotka i uvjerljivo je najbolji strijelac lige (Cristiano Ronaldo je drugi s 21 golom).

>> VIDEO: Strašan odgovor Ronaldu: Messi utrpao četiri komada!

''Iako smo pobijedili 5-1 moram priznati da u najavi ove utakmice nama igračima nije bilo lako. Svi već pričaju o Real Madridu u srijedu, samo se govori o toj utakmici, a rijetki su spominjali ovaj ogled sa Osasunom. Takve utakmice uopće nisu lake'', rekao je Messi.

Podsjetimo, u srijedu će se u Madridu igrati prva polufinalna utakmica Kupa kralja, Barcelona dolazi na Santiago Bernabeu.

''Ponavljam, iako se uopće nije pričalo o Osasuni, mislim da smo taj ispit odradili na pravi način. Izašli smo na travnjak točno znajući što moramo napraviti i što godinama radimo. Uspjeli smo u svemu, odigrali kako treba i pobijedili'', zaključio je Messi.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider