Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Odluka o prvaku

Messi najavio 'el clasico': Evo kako ocjenjuje Real i što očekuje od Barce!

Oči ljubitelja nogometa bit će iduće nedjelje uperene prema ''el clasicu'' u Madridu, kojeg Real Madrid dočekuje s četiri boda više od Barcelone na vrhu ljestvice…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je u subotu kod kuće razbila Osasunu sa 7-0, ali je u prethodne tri utakmice pretrpjela dva gostujuća poraza kdo Real Sociedada i Valladolida, pa na ljestvici zaostaje za velika četiri boda za najvećim rivalom.

Barca priprema 'šaku u oko' Realu: Ovo će razjariti Madrid i Kastilju!

Messi se preporodio i 'odbio' silne milijune bogatih šeika

Martino već zna sastav za El Clasico: Hoće li igrati 'razočarani' Neymar?

Argentinac Lionel Messi zabio je tri gola Osasuni. Postao je najbolji strijelac u povijesti katalonskog diva, računajući i službene i prijateljske utakmice. Na kontu sada ima 371 pogodak, dva više od Pabla Alcantare.

Messi je najavio gostovanje svoje momčadi u derbiju la Lige.

"Nadam se da ćemo vidjeti dobru verziju Barcelone i da možemo ostvariti pozitivan rezultat. Treba nam pobjeda kako bi ostali u utrci za osvajanje naslova i smanjili zaostatak za Real Madridom na samo jedan bod. Bit će to jako teška zadaća, jer igramo u gostima kod Real Madrida koji ima izvrsnu momčad punu samopouzdanja. Bit će teško, ali ovisimo o sebi i našoj igri", rekao je Messi. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider