Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije mu se svidjelo

Martino već zna sastav za El Clasico: Hoće li igrati 'razočarani' Neymar?

Trener Barcelone Gerardo Martino priznao je da u glavi već ima sastav koji će idući vikend suprotstaviti Real Madridu u najvećem derbiju španjolskog nogometa...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Katalonci su u nedjelju u 28. kolu Primere deklasirali Osasunu (7-0) i nakon nekoliko lošijih rezultata sada puni samopouzdanja putuju u Madrid gdje će pokušati nadoknaditi četiri boda minusa u odnosu na vodeći Real.

''Nemam nikakvih dvojbi oko toga kako igrati na Bernabeuu. Pobjeda protiv Osasune ništa ne mijenja. U principu sam već odlučio sastav koji će igrati protiv Reala'', rekao je Gerardo Martino čija je momčad nekoliko dana ranije izbacila Manchester City u osmini finala Lige prvaka.

''Odigrali smo dvije dobre utakmice, bili smo ozbiljni. No, ne smije nas to ponijeti. Gubili smo od momčadi koje imaju manje novca od nas, ali protiv Osasune smo napravili ono što bismo uvijek trebali: igrali smo dobro i pobijedili. Sada trebamo nastaviti tako. Borit ćemo se do kraja'', odlučno je poručio argentinski stručnjak.

Zanimljivo, u razbijanju Osasune nije zaigrao Neymar. Mnogi tvrde da Barca igra bolje kada on i Leo Messi nisu zajedno u napadu. Neymar je na klupi bio razočaran, ali vjerojatno će zaigrati na Santiago Bernabeuu.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider