Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako ga žele...

Messi se preporodio i 'odbio' silne milijune bogatih šeika

Argentinski genijalac Lionel Messi opovrgnuo je glasine kako više nije sretan u Barceloni, te da postoji mogućnost njegova odlaska s Camp Noua...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

S tri pogotka u nedjeljnoj pobjedi protiv Osasune (7-0) Leo Messi je postao najbolji strijelac u povijesti katalonskog diva, računajući i službene i prijateljske utakmice. Na kontu sada ima 371 pogodak, dva više od Pabla Alcantare.

'Messi odlazi iz Barce za plaću od 30 milijuna eura godišnje'

Razgovor za televizijsku postaju TV3 nakon utakmice Messi je iskoristio da još jednom ponovi koliko je sretan u Barceloni.

''Dokle god me ljudi žele, ostat ću u Barceloni. Moja je namjera biti ovdje do umirovljenja jer sam ovdje sretan'', istaknuo je Messi, osvrnuvši se i na srušeni rekord:

''To je nešto vrlo impresivno. Sjajna je stvar postati dio povijesti ovoga kluba. Iza mene je teško razdoblje zbog nekoliko ozljeda koje su stizale jedna za drugom. Nadam se da mogu zadržati sadašnju razinu igre do kraja sezone.''

Prošlog tjedna pojavila se informacija kako će Messi na kraju sezone otići u PSG za nevjerojatnu plaću od 30 milijuna eura, ali Argentinac očito nema takve planove.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider