Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Guranje u Man UTD

Mediji opet hvale Modrića: Najbolji iza Ronalda s kojim se 'razumije'

Španjolski dnevnik AS pun je pohvala za igru hrvatskog nogometaša Luke Modrića u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka protiv Galatasaraya…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real Madrid je u Istanbulu poražen s 3-2, ali je prošao u polufinale zahvaljujući pobjedi 3-0 u prvom dvoboju na Santiago Bernabeuu. Modrić je u uzvratu igrao od prve minute umjesto suspendiranog Xabija Alonsa i nizom dobrih poteza je još jednom potvrdio da je uhvatio pravu formu.

>> Modrić oduševljen polufinalom, ali i Ronaldom: Ma najbolji je na svijetu

>> Mourinho izjednačio Fergusona, Ronaldo naučio lekciju

>> Terim otkrio kako je Mourinho banuo u svlačionicu Galatasarayja

'Modrić, savršeni džoker''.

''Modrić je nastavio koristiti prilike koje dobiva u posljednja dva mjeseca. Napokon opravdava ulogu zbog koje je doveden: džokera u sredini terena. U izostanku Mesuta Özila, može igrati na bilo kojoj od tri pozicije iza napadača. A kad se dogodi situacija kao u utorak, kad nije bilo Xabija Alonsa, savršeno odrađuje posao defenzivnog veznjaka. U Istanbulu je u prvom poluvremenu bio noćna mora za obranu Galatasaraya, stalna opasnost. Njegovo razumijevanje s Cristianom Ronaldom i Gonzalom Higuainom olakšalo mu je posao'', stoji, između ostaloga, u komentaru AS-a pod naslovom ''Modrić, savršeni džoker''.

Najbolji iza Ronalda

Luka Modrić zaradio je jako dobru ocjenu 3.5 (u rasponu od 1 do 5) od renomiranog nogometnog portala Goal.com. Najbolju ocjenu kod gostiju, četvorku, dobio je dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo, a odmah do njega je Modrić s pola boda nižom ocjenom.

Igrač utakmice prema Goal.comu je Wesley Sneijder s četvorkom. Ocjenu 3.5, istu kao i Modrić, kod domaćina su dobili Emmanuel Eboue i Didier Drogba.

Macari gura Modrića u Manchester United

Luigi Lou Macari, nekadašnji škotski nogometaš Manchester Uniteda talijanskog porijekla, smatra kako ''crvenim vragovima'' nedostaje kreativnosti u veznom redu te drži kako bi menadžer Manchester Uniteda, njegov sunarodnjak Alex Ferguson, taj problem mogao riješiti dovođenjem Luke Modrića iz Real Madrida.

''Da, to je mogućnost, posebno ukoliko Jose Mourinho napusti Real Madrid. U tom slučaju Modrić ne bi želio ostati u Real Madridu. Njegovo dovođenje u Manchester United bio bi pravi potez'', veli Macari, koji je ostavio dubok trag u Manchester Unitedu, za koji je igrao od 1973. do 1984. godine.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider