Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Nije ozlijeđen

Mourinho izjednačio Fergusona, Ronaldo naučio lekciju

Portugalski nogometni trener Jose Mourinho izjednačio se sa Sir Alexom Fergusonom svojim sedmim ulaskom u polufinale najprestižnijeg klupskog natjecanja - Lige prvaka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Sir Alex Ferguson predvodio je United do polufinala Lige prvaka u godinama 1997., 1999., 2002., 2007., 2008., 2009. i 2011., dok je Mourinhov niz krenuo 2004. godine. Portugalac samo tri puta od tada nije bio sudionik polufinala Lige prvaka i to 2006., 2008. i 2009. godine.

>> Modrić oduševljen polufinalom, ali i Ronaldom: Ma najbolji je na svijetu

>> Galatasaray pobijedio Real golčinama Ebouea, Sneijdera i Drogbe!

''Mrzim gubiti utakmice! Trebali smo u prvome poluvremenu u potpunosti riješiti pitanje pobjednika ovog dvoboja (op.a. prva utakmica 3-0, poluvrijeme u Istanbulu 1-0 za Real). No, kada igrate protiv momčadi koja igra s toliko strasti i naboja nastaju problemi'', rekao je Jose Mourinho te nastavio:

''Zaslužili smo proći dalje, a Galatasaray je zaslužio pobijediti i oprostiti se od Lige prvaka na dostojanstven način. To je veliki klub s velikim igračima'', veli Portugalac, koji se nije prestrašio kada su Turci poveli 3-1 20-ak minuta prije kraja.

''Nemam vremena biti u strahu. Jedino o čemu sam razmišljao jest kako zatvoriti prostor kroz koji nas probijaju.''

Dvostruki strijelac Cristiano Ronaldo je ovu utakmicu shvatio kao upozorenje za sve nadolazeće.

''Zadovoljan sam prolaskom, ali nakon ovoga moramo biti svjesni da ništa ne treba uzimati zdravo za gotovo. Ovo nam je bila dobra lekcija za budućnost'', rekao je Portugalac, koji je pretkraj utakmice legao na travnjak, te potencijalnom ozljedom prepao mnoge navijače "kraljevskog kluba".

''Sve je u redu.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider