Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Chelsea na krilima stopera

ManUtd iščupao bod kod West Hama, Tevez donio pobjedu Cityju

Manchester United remizirao je na gostovanju kod West Hama 2-2, dok je Manchester City svladao Wigan kod kuće s minimalnih 1-0 u zaostalim utakmicama 29. kola engleskog nogometnog prvenstva...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

United je zaostajao u dva navrata na Upton Parku nakon golova Ricarda Vaz Tea i Mohameda Diamea, dok su se "crveni vragovi" vraćali preko Antonija Valencije i Robina van Persieja.

Posebno je lijep bio gol Diamea za 2-1, njegov treći ovosezonski, kada je ljevicom iskosa s desne strane ruba kaznenog prostora pogodio donji suprotni kut Davida De Gee. Valja reći kako je izjednačujući gol za United Van Persie zabio iz zaleđa. Naime, postigao ga je iz odbijanca nakon što je prethodno Shinji Kagawa uzdrmao vratnicu, ali je u trenutku njegovog udarca bio iza obrane "čekićara".


szólj hozzá: West Ham vs Man Utd 2:2 GOALS HIGHLIGHTS

"Građani" su svladali Wigan golom Carlosa Teveza iz 83. minute i tako sačuvali nade u obranu naslova nakon što su smanjili zaostatak za gradskim rivalima na 13 bodova uz utakmicu manje. Argentinskom je napadaču kod gola asistirao Aleksandar Kolarov.


szólj hozzá: Carlos Tevez goal MC 1-0 W foogoals.com

U posljednjoj utakmici dana u londonskom je okršaju Chelsea slavio na gostovanju kod Fulhama 3-0 i tako preskočio Arsenal na trećem mjestu ljestvice. Sve su golove na susretu postigli braniči, dva John Terry a jednog David Luiz.

Terryju je to drugi puta u karijeri da je zabio dva gola u istom premierligaškom susretu, a prvi puta od studenog 2004. godine kada je dva puta zatresao mrežu Charltona. Oba ih je zabio glavom na asistencije Juana Mate, odnosno Fernanda Torresa.


szólj hozzá: Fulham vs Chelsea 0:3 GOALS HIGHLIGHTS

Hrvatski napadač Mladen Petrić započeo je utakmicu za Fulham, a zamijenjen je u 82. minuti. (TS)

Premierliga, zaostale utakmice 29. kola:

Manchester City - Wigan 1-0 (Tevez 83)

West Ham - Manchester United 2-2 (Vaz Te 17, Diame 55 / Valencia 31, Van Persie 77)

Fulham - Chelsea 0-3 (Luiz 30, Terry 43, 71)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider