Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Vrijeme je za preokret'

Majstorski potezi Mourinha i nakon El Clasica: U akciji i Casillas!

Trener Real Madrida Jose Mourinho izvukao je iz rukava još jednu neobičnu odluku.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon pobjede protiv Barcelone na Camp Nouu (3-1) na konferenciju za novinare je poslao ozlijeđenog kapetana Ikera Casillasa. Iako su se novinari nadali da će se Mourinho pojaviti pred njima i objasniti kako je taktički nadmudrio velikog rivala u uzvratnoj utakmici polufinala Kupa kralja, portugalski stručnjak je još jednom izbjegao svoju obvezu.

>> U Barceloni tužni, ali najavljuju povratak: U subotu osveta u Madridu?

>> Real razbio Barcu, Ronaldo pred Fergusonom zasjenio Messija!

>> Sjajni Ronaldo odahnuo: Noćna mora je gotova!

>> Ramos nakon demoliranja Barce: Ronaldo je najbolji na svijetu!

Činio je to često i dosada, ali je u takvim situacijama pred medije slao svoga pomoćnika Aitora Karanku. U utorak navečer je, međutim, naredio kapetanu Casillasu, koji se oporavlja od ozljede šake, da stane pred novinare umjesto njega.

''Jasno nam je da nećemo obraniti naslov u Primeri, ali plasman u finale Kupa kralja nam daje malo mira do kraja sezone. Briljantno smo odigrali u obrani, a u napadu je krucijalan bio Cristiano Ronaldo'', pohvalio je Casillas Portugalca koji je postigao dva pogotka u katalonskoj prijestolnici.

''Taktički smo nadigrali Barcelonu za što je zaslužan Mourinho, a Cristiano je još jednom pokazao koliko je važan za Real. Hoće li produljiti ugovor? To će morati riješiti s čelnicima kluba, ali svi bismo bili sretni da ostane. On je naš ključni igrač, a trenutno je u sjajnom razdoblju.''

''Nadam se da će ova pobjeda biti točka preokreta i da ćemo pobijediti i Manchester United u uzvratu osmine finala Lige prvaka'', zaključio je Casillas.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider