Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Slijedi buđenje ili...?

U Barceloni tužni, ali najavljuju povratak: U subotu osveta u Madridu?

Nešto ne štima u 'tiki-taki' posljednjih dana, a slijede novi okršaji.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Porazi od Milana (2:0) i Real Madrida (3:1) uzbunili su navijače, ali i čelnike Barcelone. Ne sumnjamo kako se sprema mobilizacija, jer pred klubom su dva teška okršaja. Već u subotu Barca ima priliku za uvrat. Gostuju na Santiago Bernabeu i mogu pobjedom praktički potvrditi novi naslov prvaka.

>> Majstorski potezi Mourinha i nakon El Clasica: U akciji i Casillas!

>> Real razbio Barcu, Ronaldo pred Fergusonom zasjenio Messija!

>> Sjajni Ronaldo odahnuo: Noćna mora je gotova!

No, neće im biti lako jer Real je u velikoj formi i osjetio je krv. Za manje od dva tjedna stiže i Milan, a do tada zbilja moraju doći na stari put jer ulog je ogroman – Liga prvaka.

Barcelonin nogometaš Cesc Fabregas istaknuo je kako on i suigrači moraju izvući pouke iz novog neugodnog poraza.

''Moramo nešto naučiti iz ovoga, moramo davati više, podići se i krenuti dalje. Još uvijek su dva najvažnija trofeja pred nama i moramo ih uzeti. Poraz od Reala nema nikakve veze s porazom od Milana, to su dva različita natjecanja. Vjerujem u ovu momčad. Malo smo potonuli, ali već od srijede moramo početi s napornim radom jer predstavljamo važnu instituciju'', poručio je Fabregas, a Xavi je dodao:

''Moramo se probuditi. Danas smo izgubili jednu titulu, ali one dvije važnije su još pred nama. Ako u subotu budemo slavili u Madridu, prvenstvo je gotovo.''

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider