Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Prozvat će ga Sv. Luka!

Ludnica u Manchesteru: Modrić oduševio navijače Reala!

Tri i pol tisuće navijača Real Madrida iz cijele Španjolske stiže u Manchester na utakmicu s Unitedom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iz Madrida stižu četiri chartera, mnogi će potegnuti do Londona i Liverpoola „low cost“ linijama, ali pitanje je hoće li za sve biti dovoljno ulaznica? Na utakmicu stižu Realovi navijači iz cijelog svijeta. Ulicama Manchestera razvijene su zastave Reala, ispred hotela Hilton viđen je i predsjednik „kraljevskog kluba“ Florentino Perez kojeg su opsjeli navijači u nadi da će dobiti pokoju ulaznicu.

>> Hoće li se Man Utd smilovati Realu: Problem s dresovima Madriđana

>> Mourinho sve zna, a Ferguson još 'mozga': Sastavi i taktike za spektakl!

>> Braniča ManU-a još traže po tribinama: Magična peta Realova Princa!

>> Mourinho s Old Trafforda 'spustio' Guardioli: Sklerozni Portugalac!

Nasmiješeni Perez sijao je oko sebe optimizam i zadovoljstvo, spremno se fotografirao s fanovima, ali kada su ga upitali za ulaznice, samo je slegnuo ramenima, prenose španjolski mediji.

Međutim, navijači su se mogli osloniti na jednog igrača Reala – hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Dok su se Ronaldo i ostatak društva odmarali u svojim sobama, Modrić je viđen u foajeu hotela kako svojim prijateljima daje ulaznice, ali i oduševljenim navijačima koji su se našli u blizini. Modriću bi navijači Reala uskoro mogli nadjenuti nadimak - Sv. Luka!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider