Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bravo Ivane

Ljudska veličina: Doznajte čime je Rakitić sinoć oduševio navijače Seville!

Ivan Rakitić sinoć je zabio ključni penal za Sevillu u ruletu 11-eraca protiv Betisa, koji je njegovoj momčadi donio prolazak u četvrtfinale Europske lige…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Kapetan Rakitić još jednom je tako ispao heroj, a u očima navijača Seville koji ga ionako obožavaju dodatno je porastao kada se saznalo kakvu je majicu nosio ispod dresa. Hrvatski reprezentativac imao je naime majicu s porukom 'Va por ti, amigo', u prijevodu: 'Ovo je za tebe, prijatelju'. Te riječi posvetio je preminulom Giuliju Guerreri, 'duši Seville', navijaču, novinaru i reporteru koji je rođen u Italiji, ali cijeli život fantatično je navijao za klub iz Andaluzije.

Basel s igračem manje šokirao Salzburg, Sevilli drama protiv Betisa!

Guerrera je umro 2012. u 55. godini života, a Sevillina verzija 'Hajdučkog srca' zove se njemu u čast – Trofeo Giulio Guerrera. Sudeći kako igra već duže vrijeme, ali i po ljudskoj veličini koju je samo potvrdio ovim potezom, uvjereni smo da će upravo Rakitiću pripasti spomenuto priznanje po završetku sezone. Bravo Ivane!

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider