Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Bitka s alkoholom

Legendarni Gazza bori se za život: Prestao piti, organi mu odumiru!

Posljednji pokušaj da se izliječi od alkoholizma legendarnom nogometašu, izgleda, neće pomoći...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako se u srijedu prijavio u kliniku za odvikavanje od alkohola, izgleda da je Paul Gascoigne prekasno povukao taj potez. Iz SAD-a stižu vijesti kako je samo pitanje trenutka kad će legendarni Gazza preminuti.

"U jako je lošem stanju jer je prestao piti pa je tijelo reagiralo na takav šok. Organi mu odumiru i na intenzivnoj je njezi. Mogao bi umrijeti uskoro, no sve je u rukama liječnika", rekao je izvor blizak Gazzi engleskim medijima.

Nekada slavni nogometaš bitku s ovisnošću o alkoholu vodi već 15 godina i nekoliko puta pokušao je se riješiti, no beuzspješno. Njegova pojavljivanja u medijima posljednjih godina odavala su tužnu sliku čovjeka koji je nekad igrao vrhunski nogomet za Tottenham, Rangerse, englesku reprezentaciju.

Za posljednji pokušaj da se izliječi od alkoholizma novac su skupljali njegovi najbliži prijatelji i bivši suigrači, tjedan dana terapije košta čak 60 tisuća dolara, no po svemu sudeći, pomoći mu nema. Legendarnom Gazzi kucnuo je čas... (Agencija VLM)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Više o

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider