Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Spriječen incident

Krizni sastanak Reala: Kapetani upozorili Ancelottija na veliki problem

Nakon poraza u gradskom derbiju od Atletico Madrid, u momčadi Reala održan je krizni sastanak između kapetana i trenera, te trenera i predsjednika slavnog nogometnog kluba...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Minulog je vikenda Real Madrid na svom Santiago Bernabeu poražen od Atletico Madrida s minimalnih 1-0, no još zabrinjavajuće od samog poraza je bila igra, ali i međusobni odnos pojedinih igrača.

>> Ancelotti vraća Modrića i za Ligu prvaka mijenja pola postave

>> Uzbuna u Realu: Svađe u svlačionici, a Ronaldo već zagrmio – OZIL!

Naime, u jednom trenutku utakmice Pepe se obrušio na Karima Benzemu da se ne trudi dovoljno, a daljnji je sukob morao spriječiti kapetan Sergio Ramos. Upravo su Ramos i drugi kapetan momčadi Iker Casillas tražili izvanredni sastanak s talijanskim stručnjakom Carlom Ancelottijem i njegovim pomoćnikom Zinedine Zidaneom.

Prema pisanju AS-a, na sastanku, koji je trajao oko 25 minuta, su Ramos i Casillas upozorili Ancelottija na lošu atmosferu u svlačionici, te su napomenuli da bi situacija mogla biti i gora nego prošle sezone, kada je Jose Mourinho "zaratio" s pola svlačionice.

Bilo je to uoči jutarnjeg treninga u ponedjeljak, a potom je navečer Ancelotti bio pozvan od strane predsjednika kluba Florentina Pereza na večeru, na kojoj su, kako tvrdi spomenuti izvor, analizirali prva tri mjeseca njegovog rada u klubu.

Nakon svega sedam odigranih kola Real Madrid je treći na prvenstvenoj ljestvici sa po pet bodova zaostatka za Barcelonom i Atletico Madridom.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider