Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
izgubili derbi

Ancelotti vraća Modrića i za Ligu prvaka mijenja pola postave

Nogometaši Real Madrida u srijedu u 2. kolu Lige prvaka dočekuju København, a Marca piše da će trener Carlo Ancelotti za taj dvoboj napraviti nekoliko promjena u početnom sastavu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Real je, podsjećamo, u subotu kod kuće izgubio od gradskog rivala Atletica (1-0), a talijanski je stručnjak iznenađujuće na klupi ostavio hrvatskog veznjaka Luku Modrića. Uveo ga je tek u drugom poluvremenu, ali ni on nije uspio donijeti preokret.

>> Uzbuna u Realu: Svađe u svlačionici, a Ronaldo već zagrmio – OZIL

Prema informacijama kojima raspolaže Marca, Modrić će u srijedu sigurno biti u startnoj postavi, a uz njega bi na mjestu defenzivnog veznog trebao zaigrati Asier Illarramendi, dok bi Sami Khedira dobio odmor.

Također, očekuje se da će na desnom krilu zaigrati Gareth Bale koji se potpuno oporavio od ozljede bedrenog mišića, a u tom slučaju bi iz udarne momčadi ispao Angel di Maria.

Nadalje, gotovo je sigurno da će Alvaro Morata igrati u napadu umjesto indisponiranog Karima Benzeme, a ne treba zaboraviti ni raniju Ancelottijevu najavu da će Iker Casillas u utakmicama Lige prvaka biti prvi vratar umjesto Diega Lopeza.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider