Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Perez poput Maminja

Uzbuna u Realu: Svađe u svlačionici, a Ronaldo već zagrmio – OZIL!

Da je u Realu situacija alarmantna, govori i podatak da se Florentino Perez nakon utakmice s Atleticom spustio do svlačionice, gdje je uslijedila bučna rasprava

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nakon sedam odigranih kola Primere, Real Madrid zaostaje već pet bodova za Barcelonom i Atleticom. Je li to preveliko iznenađenje? Kako se uzme, ali idemo redom.

>> Pogledajte majstoriju Arsenalova igrača od 50 milijuna eura!

Čim Real naniže nekoliko loših rezultata traže se krivci. Na meti madridskih medija i navijača su Benzema, Arbeloa, Khedira i Coentrao. No, čini se da u drugom grmu leži zec.
Nema sumnje kako je poraz od Atletica šokirao Santiago Bernabeu, koji je propisno isfućkao „kraljeve“ i njihova učitelja Carla Ancelottija.

Loša igra Reala, Perez u svlačionici

Navijače Reala uzrujao je poraza od mrskog gradskog suparnika, ali i prilično loša igra. Ancelottijev Real igra na „refule“. Istina, razmontirao je Galatasaray u Istanbulu, ali oni koji su gledali utakmicu znaju da je moglo završiti i drugačije da su domaćini iskoristili prvih nekoliko šansi.

Da je na Bernabeuu situacija alarmantna, govori i podatak da se Florentino Perez nakon utakmice s Atleticom spustio do svlačionice, gdje je uslijedila bučna rasprava. Ne zna se je li Perez oprao igrače u Maminjovom stilu - bitange i lijenčine sabotiraju klub – ali stižu informacije kako je uvodio red u razbijenu „kraljevsku vojsku“. Navodno su se Benzema i Pepe opasno zakačili pa je Perez morao smirivati strasti.

Realu nedostaje Ozil

Ancelotti se doima prilično zbunjenim i ošamućenim, konstatirao je kako je Real do ovog tjedna igrao dobro. Talijan se nakon utakmice s Atleticom potužio na spor protok lopte u veznom redu. Kaže da nije problem u sustavu igre već u „brzini lopte i ideji“. Kada je izustio tu rečenicu, mnogi su pomislili samo na jedno ime – Mesut Ozil. Otkad je njemački veznjak prešao na Emirates, Arsenal igra kao u transu, napokon niže pobjede kao na traci, dok Real u isto vrijeme „šteka“ poput starog fiće. Koincidencija je suviše očita da bi bila slučajna.

Ronaldo je upozorio Pereza

Nije badava Cristiano Ronaldo ronio krokodilske suze kada je čuo da Ozil odlazi u Arsenal. Nije bio jedini, ali Portugalac najbolje zna kakvu brzu loptu i ideju ima njemački veznjak. Nitko mu u karijeri nije narihtao toliko golova. Ozil je bio „paker“ broj jedan Reala i Primere, a kako je krenuo u Arsenalu, svoju misiju „najasistenta“ nastavit će i u Premier ligi.

Real je ovog ljeta doveo nekoliko iznimnih pojača, među njima i Garetha Balea, koji možda ne vrijedi tih stotinu milijuna eura, ali je nesumnjivo fantastičan igrač. Isco je bolji realizator od Ozila, Illarramendi bolje igra obranu, no nijedan od njih ne zna razigrati suigrače poput Ozila. I Luki Modriću bilo je daleko lakše dok je pored sebe imao "kralja asistencija". Ronaldo i ostatak momčadi navikli su na Ozila, koji je posljednjih nekoliko godina bio glavni „playmaker“ Reala, ali sada razigrava "topnike".  

Jedina dobra vijest za Real - ozljeda Messija

Perez je zabrinut, s pravom se ljuti na igrače, no možda je baš on napravio najveću pogrešku kada je pustio Ozila da prijeđe u Arsenal. Ronaldo mu je to već javno zamjerio. I to na vrijeme, da ne bi bilo kako je lako biti general nakon bitke.

Možda grubo zvuči, ali čini se da je u ovom trenutku jedina dobra vijest za „kraljeve“ ozljeda Lionela Messija. Na Bernabeuu se nadaju da će Barca bez svojeg najboljeg igrača izgubiti nekoliko bodova do „El Clasica“. Još kada ne bi bio spreman za veliki derbi... 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider