Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blizu srčanog udara

Klopp trljao sol na Malaginu ranu: Takav bi nogomet trebao biti!

Poslije prošlotjednih 0-0 u Andaluziji, Borussia je na svome Signal Iduna Parku slavila s 3-2 iako su gosti u 82. minuti poveli s 2-1.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

No, najprije je Marco Reus u prvoj minuti sudačke nadoknade izjednačio, da bi Felipe Santana dvije minute kasnije bacio domaće navijače u delirij nakon gola iz zaleđa.

>> Čudesni podvig Borussije: S dva gola u nadoknadi izborili polufinale!

>> Malaga bijesna nakon gledanja snimke: 'Sumnjamo na Platinija!'

''Bio sam svjedok, ali ne mogu to objasniti'', kazao je trener Borussije Dortmund Jürgen Klopp nakon što je njegova momčad došla prolaza u polufinale Lige prvaka.

''Svi smo bili blizu srčanog udara u završnici! Ovo je ono što bi nogomet trebao biti, ovo je najpozitivnija strana nogometa. Naravno, s druge strane mi je žao Malage, dala je sve od sebe'', istaknuo je Klopp, priznavši da je njegova momčad igrala slabo tijekom većeg dijela utakmice.

''Prvi smo put ove sezone pokazali nervozu. Nismo bili inspirirani, nismo se kretali. Malaga se dobro branila, ali s druge strane, nije joj ni bilo teško braniti se s obzirom na našu slabu igru. Ali, pokazali smo karakter i morate priznati da smo prošli zasluženo. I nakon svih silnih promašaja smo nastavili tražiti pobjedu i na kraju je upalilo'', zaključio je 45-godišnji stručnjak.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider