Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Topnici uzvraćaju udarac

Je li ovo moguće? Arsenal dovodi Waynea Rooneyja?

Prema napisima Daily Maila, u Arsenalu su uspostavili kontakt s nezadovoljnim napadačem Manchester Uniteda Wayneom Rooneyjem vezano uz potencijalni transfer...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Manje od 12 mjeseci nakon što je Nizozemac Robin van Persie prešao iz Arsenala u Manchester United tako bi moglo doći do transfera na istoj relaciji, ali u suprotnom smjeru.

>> Barca želi atomski napad: Fantastični trio na Camp Nou!

Najveću prepreku transferu za Arsenal predstavljaju financije budući je trenutno najplaćeniji igrač Arsenala Lukas Podolski s nešto više od 100.000 funti tjednih primanja, dok Rooney u Manchester Unitedu zarađuje oko 250.000 funti.

Menadžer Arsenala Arsene Wenger sljedećeg će ljeta na raspolaganju imati oko 70 milijuna eura za dovođenje pojačanja, a samim time imao bi novca i za dovođenje 27-godišnjeg napadača engleske nogometne reprezentacije, iako bi morao narušiti financijsku strukturu kluba.

Često se proteklih sezone francuski stručnjak našao na meti kritika zbog prodaje najskupljih igrača poput Van Persieja, Samira Nasrija i Cesca Fabregasa, ali čini se da je ovog ljeta odlučan da s pravim kupovinama stane na kraj trofejnoj suši "topnika".

Podsjećamo, još od ranije se na meti Arsenala nalaze vratar Barcelone Victor Valdes, kao i crnogorski napadač Fiorentine Stevan Jovetić... (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider