Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Uskoro ćemo saznati...

Na pomolu veliki transferi u ManUtd-u: Rooney odlazi, stiže napadač Reala?

Prema pisanju britanskog tabloida The Sun Wayne Rooney na izlaznim je vratima engleskog Premierligaša Manchester Uniteda, nakon što je Sir Alex Ferguson odstupio s menadžerske klupe nakon punih 27 godina provedenih na istoj...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Na istu predstojećeg ljeta sjeda David Moyes, menadžer koji je nogometnom svijetu predstavio Rooneyja kao 16-godišnjaka još u Evertonu, ali i zbog kojeg engleski reprezentativac, navodno, želi napustiti Old Trafford.

The Sun tvrdi da će United slušati sve ponude za Rooneyja, ali ne manje od 25 milijuna funti, te da će s novcem od prodaje pokušati iz Real Madrida dovesti francuskog napadača Karima Benzemu za 30 milijuna funti.

Za Rooneyja (27) interesa ne manja, pa tako u redu čekaju PSG, Bayern, pa čak i Chelsea. United je želio dovesti Benzemu još 2009. godine, no tada ga je Real preduhtrio ponudom od 35 milijuna eura Lyonu. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider