Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Real im zagorčao život

Barca želi atomski napad: Fantastični trio na Camp Nou!

Čini se da je uspio plan predsjednika Real Madrida Florentina Pereza da zagorča život Barceloni u realizaciji Neymarova transfera...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Barcelona je namjeravala cijelu operaciju zaključiti s najviše pedesetak milijuna eura, no kada se u igru uključio Real, Neymarova cijena naglo je porasla.

Santos traži odštetu od 80 milijuna eura

Sandro Rosell hitro je poslao svoje emisare u Brazil kako bi zaključili pregovore sa Santosom i Neymarovim zastupnicima. Španjolski mediji pišu kako je Santos „podigao letvicu“ i sada traži 80 milijuna eura za cijelu operaciju. Santos polaže 50 posto prava na Neymara, a ostalih 50 u rukama je konzorcija poslovnih ljudi i oca brazilskog nogometaša. To znači da bi Santos dobio 40 milijuna eura od ukupnog iznosa.

Neymarov otac kupio jahtu

Barcelona je prije dvije godine potpisala tajni ugovor sa Santosom i njegovim zastupnicima prema kojem je uplatila 10 milijuna eura predujma, s kojim je navodno Neymarov otac kupio jahtu. Barca se prema tom ugovoru zaštitila u slučaju da Neymar na kraju završi u nekom drugom klubu, koji bi bio dužan isplatiti joj 40 milijuna eura odštete.

Real spreman iskrcati 120 milijuna eura za Neymara

Na Camp Nou su se nadali da će time odvratiti ostale klubove od Neymara te da će doplatom od još najviše 40 milijuna Brazilac prijeći u Barcelonu. No, planove im je pokvario Real i njegov predsjednik Florentino Perez koji se iznenada ozbiljno zainteresirao za brazilskog talenta. Perez je navodno spreman iskrcati 120 milijuna eura za cijelu operaciju, i to po ključu: 80 milijuna eura Santosu i Neymarovim zastupnicima te četrdeset milijuna Barceloni. Je li to bio Perezov „blef“ ili ozbiljna namjera, teško je reći, ali činjenica jest da je Santos podigao cijenu baš na cifru koju mu je ponudio Real.

Atomski napad Barce: Neymar, Messi, Rooney

Ovih dana razbuktala se mašta Barceloninih navijača napisima u katalonskim medijima kako na Camp Nou razmišljaju i o kupovini Waynea Rooneyja, koji je, čini se, na izlaznim vratima Old Trafforda. Rosell navodno želi stvoriti atomski napad: Neymar, Messi, Rooney.

Koliko su to samo Rosellove želje, a koliko realnost pokazat će vrijeme. U svakom slučaju glasnogovornik Barcelone Toni Freixa potvrdio je da će u ljetnom prijelaznom roku biti velikog pospremanja na Camp Nou. U Barceloni nisu zadovoljni ovosezonskim izdanjem u Ligi prvaka. Svjesni su da im je potrebna „svježa krv“. Rat za Neymara ulazi u finalnu završnicu, a onda vjerojatno slijedi okršaj za Rooneyja.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider