Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ako ode on, ide i Ibra

Ibra samo provocira ili mu je već dosta PSG-a?

Sjajni švedski nogometni reprezentativac Zlatan Ibrahimović (31) mogao bi na kraju sezone napustiti redove francuskog prvoligaša i vjerojatnog prvaka - PSG-a...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Iako je tek na početku ove sezone stigao na Park prinčeva, Ibrahimović bi već ovoga ljeta mogao promijeniti mjesto prebivališta. Veliki su interes za njega dosada pokazali Manchester City i Juventus, a prema riječima njegovog menadžera nijedna opcija nije isključena, pa čak ni ostanak.

>> Ibra šokiran: Dobio poljubac u vrat usred utakmice!

''Trenutno proučavamo sve ponude. Naravno da bi Zlatan mogao i ostati u Parizu, ali transfer je vjerojatan ukoliko se dogode neočekivane promjene, odnosno ukoliko klub napusti trener Carlo Ancelotti, a uprava ne pojača momčad za narednu sezonu'', rekao je Mino Raiola za talkSport.

Ibra je jučer rekao i kako mu godi što se Juventus raspituje o mogućem povratku svog bivšeg napadača. Iako je rekao kako sada samo razmišlja o PSG-u, naglasio je kako je sljedeće sezone sve moguće, pa tako i da ponovno obuče dres Juventusa.

Inače, PSG, koji je na korak do osvajanja naslova prvaka Francuske, je ove sezone svoj put u Ligi prvaka završio u četvrtfinalu "porazom" od Barcelone na gol-razliku (2-2 u Parizu, 1-1 u Barceloni).(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider