Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Svašta ćemo vidjeti

Ibra šokiran: Dobio poljubac u vrat usred utakmice!

U posljednjoj nedjeljnoj utakmici 33. kola francuskog prvenstva nogometaši PSG-a su na Parku prinčeva bez poteškoća nadigrali Nicu s 3-0 i još se malo približili naslovu...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Zlatan Ibrahimović je u petoj minuti pogodio stativu, a u desetoj pokrenuo akciju kojom je njegova momčad došla do prednosti. Švedski napadač je s desne strane nabacio loptu prema Javieru Pastoreu na drugoj stativi, a Argentinac ju je vratio u sredinu za Jeremyja Meneza kojem iz blizine nije bilo teško pogoditi za 1-0.

Veliku je glupost u 63. minuti napravio kolumbijski vratar gostiju David Ospina. U pokušaju bespotrebnog dribljanja mu je pobjegla lopta, a kako bi “ispravio” pogrešku s obje je noge pokosio Ezequiela Lavezzija, skrivio penal i dobio izravni crveni karton. Ibrahimović je s bijele točke svladao rezervnog vratara Jorisa Dellea i praktički zaključio priču. Prvom strijelcu prvenstva to je već 27. ovosezonski pogodak.

Sudjelovao je Šveđanin i kod trećeg i posljednjeg pogotka u 88. minuti. Izmijenio je sjajni dupli pas u šesnaestercu s Blaiseom Matuidijem i potom idealno poslužio Clementa Chantomea koji je izbliza postavio konačnih 3-0.

Poljubac koji je iznenadio Ibru

No možda najzanimljiviji trenutak utakmice zbio se krajem prvog dijela kada je Ibra ometao izvođenje slobodnog udarca gostiju. Renato Civelli i Ibra su se gurali tijelima, a vrhunac svega je poljubac u vrat švedskog napadača. Obojica su dobili žute kartone, Ibra se malo ljutio na Civellija, no kasnije su se smijali. Mora da se sjetio Ibra kako bi završio da je zube blizu njegova vrata držao Luis Suarez...

Pet kola prije kraja Le Championnata PSG na vrhu ima devet bodova prednosti pred Marseilleom. Nica je, pak, ostala na šestom mjestu i čeka je nastavak borbe za Europu.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider