Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Trebaju se dokazati

Hajduk predstavio Brazilce: 'Znam za Torcidu, a Split je ljeti kao Brazil'

Patinho i Cassio postali su članovi Hajduka koji se nada da će Brazilci donijeti kvalitetu.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Nisu uspjeli u brazilskom prvaku Fluminenseu, pa će sreću potražiti u splitskom Hajduku.

Još uvijek ne znamo koliko vrijede, no to bi mogli pokazati na dvotjednim pripremama u Turskoj. Tamo će i Jean Kouassi iz Obale Bjelokosti, a najvjerojatnije neće Josip Radošević koji još uvijek važe između ponuda Parme i Napolija.

>> Pogledajte golove novog pojačanja Hajduka: Radošević pred odlaskom!

''Jako sam sretan što sam došao u ovako poznat klub'', ispalila je bijela 95-ica. Patinho je taj broj uzeo jer mu je brat 95. godište, Cassio je izabrao 35.

''Dat ću sve od sebe da uspijem ovdje, te da dođemo do nekog trofeja. O klubu sam znao nešto i prije dolaska, ali ne puno, tek kada sam došao u Split vidio sam koliko je Hajduk velik klub. Vidio sam veličanstvenu proslavu za sto godina, utakmicu s Barcelonom'', rekao je Patinho, prenosi Dalmacijanews.

Već je poručio kako se smatra 'destkom', no Hajduku treba visoki igrač u napadu.

''Bit će onako kako trener odluči. Želim ostati u Hajduku koliko god treba, želim dati svoj maksimum i postići uspjeh.''

Za svoj neuspjeh u lisabonskom Sportingu krivi Portugalce koji su forsirali domaće igrače. Ne znamo hoće li Mišo Krstičević, koji želi da Hajduk bude Athletic Bilbao, tretirati Brazilce drukčije.

''Vidio sam na internetu da je ljeti ovdje slično kao i u Brazilu'', rekao je Patinho o gradu u kojem će živjeti. Zna i za Torcidu, a posebno ga je obradovalo to što su mu navijači dobrodošlicu poželjeli na Facebooku.

''Hvala Torcida!'', rekao je Patinho na hrvatskom.

Cassio je dobio poruke na Facebooku. No, nekako je u drugom planu, ne samo zašto Patinho ima 190 cm. On kaže kako može igrati bilo što u veznom redu.

''Uzor mi je Cristiano Ronaldo, a o hrvatskoj ligi ne znam bašp puno'', poručio je Cassio.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider