Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vihor iz Afrike

Pogledajte golove novog pojačanja Hajduka: Radošević pred odlaskom!

U prijateljskoj utakmici Hajduk je sa 6:0 bio bolji od BiH trećeligaša Brotnja. Osim pobjede, Hajdukov tabor razveselio je dobar nastup Jeana Kouassija, 18-godišnjeg napadača iz Obale Bjelokosti koji je zabio 2 pogotka. Time se približio i ugovoru s Bijelima, dok Josip Radošević čeka prelazak u Italiju...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Dva pogotka i asistencija protiv čitlučkog trećeligaša Brotnja. Sasvim dovoljno za pozitivnu reakciju navijača, no pitanje je što misle struka i Uprava. Iza imena Jean Kouassi krije se 18-godišnjak iz Obale Bjelokosti koji igra na poziciji napadača. Jesenas je odradio probe u Club Bruggeu, Hannoveru i Hansi Rostock, ali bez uspjeha.

>> Hajduk 'provozao' Brotnjo na 'biciklu': Dva puta 6:0, mladi Jean briljira!

Trener Hajduka Mišo Krstičević ističe:
"On je stvarno u ove dvije utakmice pokazao kvalitetu. Danas je to potvrdio, ali ne bi trebali sad poletjeti i misliti ako smo tako odigrali protiv trećeligaša Bosne i Hercegovine, da je to to. Ali, pokazao je dosta dobrih osobina", kazao je šef Hajdukove struke i tako odluku prebacio na vrhušku kluba. A kako doznajemo, oni su već pripremili ugovor za mladog Afrikanca.

Drugo veliko pitanje oko Hajduka je kako teku pregovori oko transfera Josipa Radoševića u Italiju? Spominje se Parma. Navodno je transfer pred realizacijom. Predsjednik Hajduka Marijan Brbić otkriva:
"Razgovaramo, pregovaramo. Ništa konačno, kad bude konačno, dobit ćete informaciju, znat ćete. Ja se nadam da će biti brzo, ali zasad nema još ništa."

Trener Krstičević dodaje:
"Lijepo je to ako ode, dobit ćemo novce da klub može funkcionirat, a loše će biti to što će nas napustiti tako mlad igrač."
No, čini se kako bi moglo i bez njega. Mladi Caput, Andrijašević i Maglica pridodali su svoje pogotke za ukupno 6 komada, koje danas nikome nije lako zabiti. No, Krstičević ne želi nikakvu euforiju...

"Mislim da ako Hajduk ne bude dobivao ovakve utakmice ovim rezultatom, onda Hajduk nije Hajduk."
A s novim pojačanjima i financijskom injekcijom od Radoševićevog transfera Hajduk bi napravio ozbiljan korak prema vedrijoj budućnosti.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider