Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Teška utakmica

Guardiola zadovoljan, Moyes malo razočaran: Imamo šansu za prolaz!

Nakon što je prvi ogled četvrtfinala Lige prvaka na Old Traffordu završio rezultatom 1-1, nitko od aktera nije bio posebno nezadovoljan. I jedni i drugi vjeruju u svoje izglede u uzvratnom dvoboju…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

"Moji su igrači odradili svoj posao iznimno dobro i s time možemo biti jako zadovoljni. Jedino sam malo razočaran što smo na kraju ipak primili gol. Stvarno smo se svojski potrudili u pripremi ove utakmice, moji igrači su shvatili da igraju protiv iznimno jakog suparnika. Znamo da moramo zabiti u uzvratu i tako ćemo se i pripremati. Isto tako znamo da imamo šansu za prolaz u polufinale", izjavio je David Moyes, menadžer Manchester Uniteda.

Mandžukić asistent za povratak Bayerna: Schweinsteiger poništio Vidića!

"Bila je jako teška utakmica. Imali smo vodstvo 1-0 i dobru situaciju, bilo smo solidni. Međutim, napravili smo samo jednu pogrešku za koju nas je Bayern kaznio izjednačujućim pogotkom. Oni će u uzvratu imati puno loptu u svom posjedu. Mi moramo zadržati našu formu i mislim da im možemo nauditi", rekao je kapetan Manchester Uniteda Nemanja Vidić, strijelac glavom vodećeg pogotka svoje momčadi.

Bayernov trener Pep Guardiola kaže da je zadovoljan…

"Prilično sam zadovoljan, zabili smo gol u gostima što je vrlo važno. Manchester United je jedna od najboljih momčadi na svijetu. Uvijek je opasno ići u uzvrat s rezultatom 1-1, ali bilo bi opasno čak i da smo pobijedili 2-1. Nastojat ćemo dobiti uzvratnu utakmicu i uvjeren sam da to možemo učiniti. Imam puno povjerenje u svoju momčad i siguran sam da će nas naši navijači u Münchenu gurati, kao što su u ovoj utakmici Unitedovi gurali svoju momčad", rekao je Guardiola.

"Bila je dobra utakmica. Manchester United se samo branio i čekao svoje šanse iz kontranapada. Držim da je 1-1 dobar rezultat. Nije lako kada se protivnik postavi kao United u ovoj utakmici i zatvori vam prostor. Budući da su oni poveli, možemo biti sretni što se s ovih 1-1 vraćamo kući", kaže Bayernov krilni napadač Arjen Robben. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider