Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Pogledajte pad

Glumac Neymar ukrao show: Barca dobila Milan, dva gola Messija!

Nogometaši Barcelone pobijedili su Milan 3:1 na Camp Nou, u utakmici 4. kola Lige prvaka, čime su osigurali prolaz u osminu finala.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Lionel Messi je u posljednjih nešto više od mjesec dana davao golove samo Milanu. U prošlom je kolu zabio jedan za 1:1 Barcelone na San Siru, a ovom je prilikom zabio dva od tri gola katalonske momčadi. U listopadu i studenome to su jedini pogoci argentinskog majstora, s tim da pet utakmica zaredom nije zabio u Primeri.

>> Teški gaf vratara Schalkea: Ovako je skratio muke Mourinhu

>> Arsenal slavio u Dortmundu, Atletico razbio Austriju Beč

S ova dva pogotka je, pak, došao do šest golova ove sezone u Ligi prvaka.

Barcelona - Milan 3:1

Messijev pogodak u 83. minuti je odlučio ogled protiv Milana (bio je za vodstvo 3:1). Prvi je, pak, postigao u 30. iz penala kojeg je svojim padom iznudio Neymar, dok je potom Busquets, iz blizine, a nakon slobodnog udarca Xavija, povećao na 2:0. Malu je nadu Milanu dao Kaka, odnosno domaći igrač Gerard Pique, koji je u domaću mrežu odbio Brazilčev udarac u 45. minuti.

Inače, Milan i dalje dobro stoji na ljestvici, drugi je, jer je Ajax u Amsterdamu s minimalnih 1:0 pobijedio Celtic. Jedini je strijelac bio Danac Lasse Schöne u 51. minuti čime je vratio svoju momčad u igru za osminu finala.

Liga prvaka, skupina H:

Barcelona - Milan 3:1 (Messi 30-11m, 83, Busquets 39 / Pique 45-ag)

Ajax - Celtic 1:0 (Schöne 51)

Redoslijed: 1. Barcelona 10, 2. Milan 5, 3. Ajax 4, 4. Celtic 3.

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider