Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Jasna poruka Juveu

Festival golova u Rimu, Totti i Pjanić su majstori: 'Ništa još nije gotovo!'

Nogometaši Rome savladali su Parmu sa 4-2 na Olimpicu u zaostaloj utakmici 22. kola talijanske Serije A...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U prvom su poluvremenu tri gola postignuta u razmaku od samo četiri minute. Povela je Roma preko Gervinha u 12. minuti, a izjednačio je Afriyie Acquah nakon što je primio loptu na nekih 11 metara i u mjestu izvrtio četvoricu suparničkih igrača, te prizemno pucao iz okreta.

Prednost Romi vratio je lijepim golom u rašlje njihov kapetan Francesco Totti, nakon dodavanja Miralema Pjanića, da bi bosansko-hercegovački reprezentativac u nastavku i sam postigao pogodak nakon jednog odbijanca i tako na najbolji način proslavio svoj 24. rođendan. Četvrti gol za Romu postigao je Rodrigo Taddei glavom nakon ubacivanja iz kornera, a konačnih je 4-2 u posljednjim trenucima postavio Jonathan Ludovic Biabiany.

Pjaniću je postignuti gol bio peti ovosezonski, što mu je osobni rekord u pojedinoj ligi u karijeri, dok je Totti postigao svoj sedmi pogodak. Tin Jedvaj nije zaigrao za pobjednički sastav i susret je odgledao s klupe za pričuve.


Roma 4-2 Parma All Goals by all-goals

Pjanić poručio Juveu: Ništa još nije gotovo, a želim produžiti s Romom

"Ništa nije gotovo jer smo mi profesionalci i želimo se boriti do kraja, osvojiti koliko je god bodova moguće i onda vidjeti što će se dogoditi. Ova je momčad ambiciozna i mi nećemo odustati", rekao je Pjanić.

Upitan da li je ovo bio savršen rođendan, Pjanić je rekao:

"Da, posebice jer je također bio rođendan i mojoj majci, pa gol posvećujem njoj."

O produljenju ugovora s Romom (aktualni mu vrijedi do 2015.)...

"Do toga će sigurno doći, samo ne znam kada. Klub zna više nego ja, a trener zna da sam koncentriran na momčad i da dajem sve od sebe. Proći ćemo sve jer se ugovori ne dogovaraju tako brzo. Sretan sam ovdje, vidjet ćemo." (TS) 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider