Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Ugovor na 4 godine

Falcao potpisao za Monaco: Plaćen poput Messija i Ronalda!

Radamel Falcao kompletirao je transfer u Monaco...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Prema pisanju Mundo Deportiva, novi francuski nogometni prvoligaš Monaco kompletirao je transfer sjajnog kolumbijskog napadača Radamela Falcaa.

Spomenuti izvor navodi da je Falcao u Kneževini prošao liječnički pregled i da je potpisao ugovor na čak četiri sezone, bez opcije da već iduće, ukoliko Monaco ne izbori nastup u Europi, prijeđe u redove Real Madrida ili Chelseaja.

Monaco je Atletico Madridu platio između 40 i 45 milijuna eura odštete, ovisno o izvoru, iako se spekuliralo kako je transfer dosegao 60 milijuna eura, dok je Falcao prema primanjima došao odmah uz bok Lionelu Messiju i Cristianu Ronaldu s 14 milijuna eura po sezoni.

Osim njega, Monaco je potvrdio i dovođenje 35-godišnjeg veterana Ricarda Carvalha iz Real Madrida, koji je u Kneževinu stigao bez odštete, a potpisao je jednogodišnji ugovor.

Podsjetimo, prethodno spomenutoj dvojici, transfer u Monaco još su ranije ostvarili James Rodriguez i Joao Moutinho, obojica dojučerašnji članovi portugalskog prvaka Porta. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider