Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Brazilac u kneževini

Monaco radi lom na 'tržištu nogu': 'Kneževi' okupljaju Portove zvijezde!

Monaco je zainteresiran za Zenitova Brazilca Hulka...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Povratnik u prvu francusku ligu Monaco, novi bogataš na europskom nogometnom tržištu, ozbiljno je zainteresiran za Brazilca Hulka, tvrdi igračev agent.

Imućni ruski vlasnik Monaca Dmitrij Ribolovljev silno želi od kluba iz Kneževine izgraditi europskog velikana koji će za koju godinu imati što za reći i u Ligi prvaka. Već su potvrđeni dolasci Jamesa Rodrigueza i Joaoa Moutinha iz Porta, te Ricarda Carvalha iz Real Madrida, a očekuje se da će u kratkom roku biti službeno objavljeni i potpisi Radamela Falcaa iz Atletico Madrida i vratara Victora Valdesa iz Barcelone.

No, čini se da se Monaco nema namjeru zaustaviti na tome. U klubu bi očito voljeli Falcau priključiti njegova nekadašnjeg partnera iz napada Porta.

"Poznajem ljude iz Monaca. Kontaktirali su me i mogu reći da je njihov interes za Hulka ozbiljan", izjavio je Teodoro Fonseca, agent brazilskog napadača.

Hulk (26) je prošlo ljeto prešao iz Porta u ruski Zenit, uz odštetu od 55 milijuna eura, no u Sankt Peterburgu se nije najbolje snašao. Već u siječnju je htio otići iz Rusije, a želja bi mu se mogla ispuniti ovo ljeto premda odšteta sasvim sigurno neće biti mala. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider