Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Blizu Monaca, ali...

Otkrivena tajna Falcaova klauzula: Dva diva ipak imaju prednost!

Centarfor Atletico Madrida Radamel Falcao na korak je od potpisa ugovora s Monacom...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Čini se kako se raspliće transferna saga Radamela Falcaa, kolumbijskog napadača u redovima Atletico Madrida.

Falcao je, prema pisanju španjolski medija bliskih kancelarijama Vicente Calderona, u utorak ujutro oko 9 sati otputovao u Ženevu, gdje je odradio sponzorske obveze prema Huboltu, švicarskoj tvrtki koja proizvodi luksuzne ručne satove. Pretpostavljalo se da će iz Ženeve produžiti prema Monte Carlu kako bi zaključio pregovore s Monacom, no otišao je u Zurich gdje se našao s predstavnicima „kneževskog kluba“.

Falcao i njegovi zastupnici na čelu sa Jorgeom Mendezom utanačili su sve detalje ugovora s Monacom. Kolumbijac bi u srijedu ujutro trebao obaviti liječnički pregled i potom potpisati službeni ugovor s klubom koji je u vlasništvu ruskog milijardera Dimitrija Ribolovljeva, te u kojem nastupa hrvatski reprezentativni vratar Danijel Subašić.

Prema informacijama koje dolaze iz Španjolske, Monaco će iskrcati za Falcaa 60 milijuna eura, a Falcao bi trebao potpisati četverogodišnji ugovor prema kojem će zarađivati čak 14 milijuna eura godišnje. U ugovoru navodno postoji zanimljiva klauzula na kojoj je inzistirao sam Falcao. Ako Real Madrid ili Chelsea sljedeće godine u siječnju ili kasnije ponude za Falcaa 60 milijuna eura, Kolumbijac će imati odriješene ruke prijeći u jedan od ta dva kluba. Da se po tom pitanju nešto kuha, govori i podatak da Falcao ne namjerava prodati kuću u Madridu. 

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider