Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Abramoviča ponuda Realu

Modrić je Mourinhov ljubimac: Lampard dobiva nasljednika!

Jose Mourinho povlači Luku Modrića za sobom u Chelsea...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ovosezonske igre 27-godišnjeg hrvatskog nogometaša Luke Modrića u madridskom Realu dodatno su povećale interes za ovog veznjaka. Tako se samo nižu novi interesenti za Modrića.

Prvo se govorilo da ga traže u Manchester Unitedu, potom su se uznemirili talijanski najjači klubovi, pa su ga redom svi poželjeli - Juventus, Inter i Milan. Novi klub koji nije imun na Modrića je Chelsea.

Engleski mediji u subotu pišu kako je vlasnik Chelseaja Roman Abramovič poslao ponudu Realu za Modrića. Neki pišu kako je bogati Rus ponudio 30 milijuna funti, neki spominju i cifru od 35 milijuna funti, a navodno je sve to zahtjev Josea Mourinha koji je na sigurnom putu povratka na Stamford Bridge. Određeni izvori napominju kako će ponuda tek osvanuti na Realovoj adresi...

Modrić nije samo "Mourinhov uvjet", već je Chelseaju jasno da uskoro mora pronaći zamjenu za Franka Lamparda koji, istina, i dalje igra sjajno, ali godine su ipak sve manje adut engleskog reprezentativca.

Podsjetimo da je Chelsea bio u igri za Modrićem i dok je ovaj još nosio dres Tottenhama. Očigledno je krenula nova ofenziva londonskog kluba na hrvatskog veznjaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider