Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Isto kao prošle godine'

Falcao progovorio o senzacionalnom transferu u Monaco, a i drugima

Kolumbijski napadač Atletico Madrida Radamel Falcao (27) odbacio je medijska nagađanja o mogućem transferu na kraju sezone i potvrdio svoju privrženost aktualnom klubu uoči velikog finala Kupa kralja protiv Real Madrida...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Ime kolumbijskog nogometnog reprezentativca najčešće se medijski povezuje s mogućim transferom u Monaco, Chelsea i Real Madrid, ali Falcao naglašava svoju privrženost 'rojiblancosima'.

''Ne znam ništa, a jedina stvar koju imam na pameti je da se koncentriram na Atletico Madrid. Distancirao sam se od onoga što se govori. Da je bilo po medijima, već bih završio u europskim momčadima poput Chelseaja, Real Madrida ili Manchester Uniteda. Ne smatram istinitima bilo kakve vijesti koje se pišu o meni'', rekao je Falcao.

''Prošle godine dogodilo se isto. Tijekom finala u Bukureštu govorilo se da ću napustiti Atletico ako se ne kvalificiramo za Ligu prvaka. Jedina istinita stvar je da imam ugovor do 2016., a sve su ostalo nagađanja. Ne znam ništa o Monacu i fokusiran sam na svoj klub'', zaključio je Falcao. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider