Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
On voli taj klub!

Evo što kaže Drogba o Mourinhu: Zajednički povratak u Chelsea...

U zadnje vrijeme sve se češće u raznim nogometnim naklapanjima spominje povratak Josea Mourinha u Chelsea. Svoj obol toj priči dao je i bivši Chelseajev bjelokošćanski napadač Didier Drogba, koji je s portugalskim stručnjakom sjajno surađivao na Stamford Bridgeu…

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Mourinho i Drogba su na suprotnim stranama u četvrtfinalu Lige prvaka, Mourinho kao trener Real Madrida, a Drogba kao napadač Galatasaraya.

>> Drogba i Sneijder protiv Reala love dva 'hajdukovca'!

>> Kakvi fanatici: Neredi uoči utakmice Reala i Galatsaraya!

Drogba je uoči prve utakmice u Madridu poručio:

"Za Chelsea bi bilo najbolje da vrati Mourinha. Navijači žele njegov povratak, a Jose voli Chelsea. On bi bio prava osoba koja bi klubu mogla vratiti snagu koju smo imali prije nekoliko godina", započeo je priču Drogba, kao da je još uvijek Chelseajev igrač.

"On je pobjednik i blizak je s igračima. Otišao je u Inter, sada je u Real Madridu, ali i dalje priča o Chelseaju. Jasno je koliko voli taj klub."

"Kada je Mourinho stigao u Chelsea, donio je uspjeh sa sobom. Osvojili smo dva uzastopna naslova engleskog prvaka i igrali odličan nogomet. Jedino što Mourinho nije uspio u Chelseaju je osvojiti s tim klubom Ligu prvaka. Zbog toga se možda želi vratiti, jer ima nedovršenog posla."

Možda bi i Drogba bio zainteresiran za povratak u Chelsea u nekom obliku, ukoliko Roban Abramovič vrati Mourinha.

"Polako, prvo trebam završiti svoj posao u Galatasarayu, a onda možemo razgovarati o tome." (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider