Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Igrao više od kolega

Još uvijek se ne zna što je s Modrićem: Čekat će ga, ali...

Brazilski nogometaš Marcelo sigurno neće u srijedu igrati na Signal Iduna Parku u Dortmundu, u prvom polufinalnom ogledu Lige prvaka Borussije i madridskog Reala. Hoće li, pak, zaigrati hrvatski nogometaš Luka Modrić još je uvijek upitno.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U posljednjem prvenstvenom ogledu, subotnjoj pobjedi Reala protiv Betisa od 3-1, ozlijedili su se Marcelo (bedreni mišić) i Modrić (list desne noge). Iz Reala su potvrdili da će Marcelo biti mjesec dana izvan nogometa, što znači da je otpao i za uzvratni polufinalni ogled.

Modriću se u Realu i dalje nadaju za ogled u Dortmundu. Na posljednjem je treningu Modrić radio pod posebnim programom, baš kao i vratar Diego Lopez i Karim Benzema. Lopez je primio udarac u rebro, dok Benzema ima laganih problema s gležnjom. Zato je taj trojac dobio poštedu od pravih napora na treningu, ali kako pišu španjolski mediji, s ozljedom najviše problema ima Modrić, dok spomenuti dvojac nije upitan za utakmicu u srijedu.

>> Karanka o ozljedi Luke Modrića: To je najgora vijest s ove utakmice

O šansama Modrića se i dalje špekulira, ali je u ovom trenutku vjerojatnije da će trener Reala Jose Mourinho morati sastavljati momčad za srijedu bez njega.

U Madridu ističu kako bi to bio priličan udarac za Real. Hrvat je u zadnja dva mjeseca najstandardniji veznjak Real Madrida. Mourinho je Modrića držao u igri 1000 minuta, dok su Ozil (770), Khedira (764) i Xabi Alonso (605) na terenu bili puno manje.(I.Š./TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider