Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Propušta Borussiju?

Karanka o ozljedi Luke Modrića: To je najgora vijest s ove utakmice

Još uvijek nisu poznati detalji i težina ozljede hrvatskog nogometaša Luke Modrića koji je morao napustiti igru u 62. minuti subotnje utakmice u kojoj je njegov Real Madrid pobijedio Betis s 3-1...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

Modrić se pri izlasku iz igre držao za bedreni mišić desne noge, a neposredno nakon dvoboja pomoćni trener Reala Aitor Karanka nije znao kakva je situacija s 27-godišnjim veznjakom.

>> Ozljeda Modrića, slavlje Reala: Bez pošteda za glavne zvijezde uoči Lige prvaka!

''Mislili smo da je kod Luke u pitanju zamor materijala, ali rekao nam je da je osjetio nešto i sada moramo vidjeti kako će se situacija razvijati. Čini se da ozljeda ima veze s mišićem. Kad smo ga pitali što je, rekao je da je osjetio nešto. To je najgora vijest s ove utakmice'', poručio je Karanka na konferenciji za novinare.

I dalje se obavljaju liječnički pregledi. Neki španjolski mediji su, pak, tijekom nedjelje pisali kako je Modrićev nastup u srijedu pod upitnikom, dok su neki francuski mediji izvještavali o sigurnom izostanku Modrića u tom ogledu. Pitanje je koliko su informacije vjerodostojne, jer ipak se čeka što će službeno reći sam klub.

Inače, na tom se ogledu nije ozlijedio samo Modrić. Već je u 16. minuti travnjak napustio Marcelo zbog bolova u bedrenom mišiću. Njegova situacija je još ozbiljnija, budući da su neki izvori po pitanju Brazilca maknuli upitnik kada je nastup u pitanju, odnosno, na njega gotovo sigurno Jose Mourinho neće moći računati u prvoj utakmici protiv Borussije.

Podsjetimo, Real Madrid u srijedu gostuje kod Borussije Dortmund u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. (TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider