Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
'Imao je posebnu ulogu'

Današnji plan Reala u paklu Istanbula – dodati loptu Luki Modriću!

''Kraljevski klub'' je u prvoj utakmici pred svojim navijačima slavio s 3-0 i u Istanbulu će braniti veliku prednost, a jedan od ključnih ljudi na tom putu bi trebao biti hrvatski nogometaš.

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

''Dodati loptu Modriću. To je plan za Türk Telekom Arenu'', piše španjolska Marca na dan uzvratne utakmice četvrtfinala Lige prvaka između Galatasaraya i Real Madrida. Budući da je Xabi Alonso suspendiran, očekuje se da će Jose Mourinho od prve minute gurnuti na teren Modrića koji bi trebao čuvati Realu posjed lopte.

>> Mourinho ništa ne prepušta slučaju, Terim spreman na sve

>> Evo zašto Messi ima više motiva od Ronalda: Je li Barca poštenija od Reala?

Zanimljivo je da je portugalski stručnjak u ponedjeljak na treningu podijelio momčad u dvije skupine od po sedam igrača. Jedni su imali zelene majice, drugi su igrali u žutim prslucima, a samo je jedan igrač na terenu bio u sivom prsluku - Luka Modrić. On je, naime, igrao za oba sastava, točnije uvijek za onaj koji je imao loptu u posjedu.

Mourinho očito sve više vjeruje Modriću. Hrvatski je veznjak odigrao svih 90 minuta u pet posljednjih utakmica u Primeri, bio je čovjek odluke u uzvratnom dvoboju osmine finala Lige prvaka protiv Manchester Uniteda, a i u Istanbulu se od njega očito puno očekuje…

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider