Nogomet
SPORTOVI
Nogomet
Vjerujete li u ovo?

Dali 100 milijuna eura za Balea, a nije mu zagarantirano mjesto?

Pomoćni trener Real Madrida, Paul Clement, tvrdi da mjesto u prvoj postavi za najskupljeg igrača svih vremena, Garetha Balea, nije zagarantirano...

gol expired (Foto: DNEVNIK.hr)

U nedjelju je okončana "sapunica" oko transfera Garetha Balea iz Tottenhama u Real Madrid. Velšanin je kompletirao svoj transfer za rekordnih 100 milijuna eura, no odšteta nije garancija da će Bale igrati od prve minute u "kraljevskom klubu".

''Konkurencija za mjesta je velika. Nikome nije zagarantirano mjesto, pa čak ni Baleu. Trener Carlo Ancelotti ima ideju kako bi ga htio koristiti u svom sustavu, no stvari se vrlo lako mogu promijeniti'', rekao je Paul Clement.

>> Transfer Özila digao buru: Ronaldo i Tottenham bijesni na Real!

>> Ovo je savršena postava Reala: Oko Modrića nema rasprave

Bale bi mogao debitirati 14. rujna kada Real gostuje kod Villarreala u sklopu 4. kola Primere.

''Sve ovisi o tome koliko će puno ili malo igrati za reprezentaciju. Ako će biti maksimalno opterećen onda ćemo vidjeti da li će debitirati. Sve će biti jasnije kad se svi igrači okupe i odrade trening, dva'', veli Clement.

Bale je, podsjetimo, unatoč ozljedi pozvan u reprezentaciju koju 6. i 10. rujna očekuju dvije kvalifikacijske utakmice za odlazak na Svjetsko prvenstvo protiv Makedonije i Srbije.(TS)

Pratite najnovije vijesti bilo kada, bilo gdje. Pratite nas na Facebooku i Twitteru. Pratite GOL.hr putem iPhonea i ANDROID mobilnih uređaja.

Još brže do sportskih vijesti i prijenosa. Preuzmi
DNEVNIK.hr aplikaciju

Nastavi čitati
divider

Još vijesti
divider